Welkom bij Puzzelspel

Veelgestelde vragen

 • Hoe werkt Puzzelspel?
  U logt in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Hierna zult u diverse puzzels zien. Klik op de puzzel die u wilt oplossen. Los de puzzel zo snel mogelijk op en verdien uw punten. Punten die u heeft verdiend kunt u inwisselen voor een van de prijzen. De oplossing uit het boek kunt u ook invullen op ons website. Het verschil tussen het schriftelijke en digitaal puzzen is, schriftelijk maakt u kansen op punten en digitaal verdient u punten. (Puzzelboeken zijn ook te verkrijgen in de winkels en online te bestellen). Lees meer
 • Hoeveel punten kan ik verdienen met een opgeloste puzzel?
  Dit is afhankelijk van het tijdsbestek waarin u de online puzzel oplost en bij schriftelijk hangt dit van uw kans af.

  Voorbeeld voor het onlineversie; U kunt maximaal 10 punten verdienen per online puzzel. U mag het wel elke keer opnieuw proberen. Indien u dit keer de puzzel sneller heeft opgelost zal het verschil van punten worden bijgeschreven op uw account. Als voorbeeld; u speelt voor het eerst in de puzzelcategorie woordenzoeker en u verdient 7 punten. 7 punten zullen dan worden bijgeschreven op uw digitale account. U speelt hierna nogmaals dezelfde puzzel en dit keer verdient u 9 punten, het verschil tussen beide pogingen zal worden bijgeschreven. In dit geval zal er 2 punten worden bijgeschreven op uw digitale account. U kunt verder blijven spelen tot u het maximaal aantal punten heeft verdient.

  Voorbeeld bij het boekversie; U heeft een boek aangeschaft uit een van de winkels of besteld via ons . U lost een puzzel op en de oplossing zendt u online in. Bij elk puzzel varieert het aantal punten die u kunt winnen. Beste inzending maakt het meeste kans op het totaal aantal punten.
 • Kan ik met Puzzelspel elke dag nieuwe puzzels oplossen?
  Elke dag worden de puzzels in elke puzzelcategorie vernieuwd. Ook in het weekend worden ze vernieuwd. We hebben een geautomatiseerd systeem voor u gemaakt. Het boek verschijnt ook elk kwartaal in de winkels.
 • Kan ik met Puzzelspel elke dag nieuwe puzzels oplossen?
  Elke dag worden de digitale puzzels in elke puzzelcategorie vernieuwd. Ook in het weekend worden ze vernieuwd. We hebben een geautomatiseerd systeem voor u gemaakt. Het boek verschijnt ook elk kwartaal in de winkels.
 • Kan ik alleen punten verdienen door online te puzzelen?
  Nee, u kunt ook punten verdienen door de oplossingen van het puzzelboek in te vullen op onze website. Hierbij geldt wel dat u kans maakt op de punten, bij de online versie verdient u gegarandeerd punten.. Deze oplossingen kunt u invullen door in te loggen, hierna naar het tab puzzelboek te gaan en hier alle oplossingen in te vullen per bladzijde die u heeft gevonden in het boek.
 • Indien ik een fout heb ontdekt in de puzzels bij wie moet ik dat zijn?
  Dit kunt u mailen naar info(at)puzzelspel.com. Onze redactie zal dit zo snel mogelijk oppakken. Wij zullen u hiervoor ook belonen.
 • Hoe kan ik een 'IJ' invullen?
  Indien u de 'ij' wilt invoeren, voert u eerst de 'i' en dan de 'j' in.
 • Bestaat er een mogelijkheid dat ik geen punten zal verdienen?
  Bij het digitale versie verdient u gegarandeerd punten.
 • Hoe kan ik abonnee worden?
  U kunt abonnee worden door online u aan te melden of door toestemming te gegeven telefonisch aan een van onze adviseurs. Wij zullen u dan een bevestigingsmail toesturen van uw aanmelding.(Let wel op dat de bevestigingsmail ook in uw spam kan terechtkomen). Abonnee kunt u ook worden door het boek te kopen die in de winkels verkrijgbaar zijn. Instructies hiervoor kunt u in het boek teruglezen.
 • Wat is mijn bedenktijd?
  U heeft 14 dagen bedenktijd om het in te zien, te gebruiken en zelfs een prijs te verdienen. Indien u toch besluit er geen gebruik van te maken dan kunt het herroepingsformulier in vullen ( deze vindt u na het inloggen) en zult u automatisch afgemeld worden. Bent u alleen abonnee van het puzzelboek, dan kunt u zich telefonisch afmelden.
 • Hoeveel kost het?
  Dit hangt er van af wat voor abonnee u bent. Voor abonnees van alleen het puzzelboek voor een kwartaal, kost het € 5,95. Abonnees voor alleen het digitaal puzzelen per kwartaal tot wederopzegging , kost het € 29,00 per maand. Abonnees voor het totaalpakket per kwartaal tot wederopzegging, kost het €34,95 per maand
 • Is het een abonnement?
  Ja, het is een abonnement voor een kwartaal. Elk kwartaal opzegbaar.
 • Ik wil iemand een abonnement cadeau doen. Is dit mogelijk?
  Ja, u kunt zeker een abonenement cadeau doen. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.
0

Active klanten

0

Winnaars

0

Prijzenpot waarde

0

Uitgedeelde prijzen