Welkom bij Puzzelspel

Puzzelspel klachtafdeling

Klachtenafdeling


Uit ervaringen weten wij dat er wel eens wegens miscommunicatie tussen klanten en bedrijven klachten kunnen ontstaan. Terecht of onterecht! Waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Wij vinden dat dit ook de normale gang van zaken is. Niet iedereen is perfect, ook wij niet als bedrijf! Gelukkig zijn wij wel erg transparant en willen wij elke klacht oplossen.

Meld uw klacht over Puzzelspel eerst bij ons, zodat we gezamenlijk naar een oplossing kunnen werken, waar zowel u als wij tevreden over kunnen zijn. Het is belangrijk dat we elkaar recht in elkaars ogen kunnen aankijken. U zult zien dat het de juiste beslissing is om eerst uw klacht bij ons te melden.

Indien u een klacht heeft, bel ons (+31) 085 73 26 733 dan gerust op en vraag naar de klachtenafdeling. Een van onze medewerkers zal u dan terugbellen en vragen naar uw kant van het verhaal. Op deze manier kunnen wij erachter komen waar het fout is gegaan. Er is altijd wel een oplossing! Puzzelspel kan hier van leren en als bedrijf zich verbeteren! Conclusie ; Uw klacht wordt opgelost en wij leren ervan! 2 vliegen in 1 klap.

Aarzel niet en bel eerst ons voor uw klacht!
0

Active klanten

0

Winnaars

0

Prijzenpot waarde

0

Uitgedeelde prijzen