Welkom bij Puzzelspel

Online puzzels

Puzzel Woordenzoeken

Woordenzoeken

Aan de rechterkant van het beeld staan woorden, zoek zo snel mogelijk tussen deze letters, en klik eerst de eerste letter en daarna de laatste aan van het woord.
Puzzel Legpuzzel

Legpuzzel

Links in beeld heb je een diagram, en rechts heb je de woorden. Maak de juiste combinatie zodat er een ingevuld kruisdiagram ontstaat.
Puzzel Calcudoku

Calcudoku

Je hebt een stapje voor als je bekend bent met Sudoku. De cijfers 1 tot en met 6 kunnen maar 1x per kolom en per rij worden ingevuld, de uitkomst van het rekensommetje staat dan in elk blok.
Puzzel Cryptogram

Cryptogram

Als je kunt puzzelen dan kun je dit ook. Vind een woord naar aanleiding van de beschrijving rechts in beeld.
Puzzel Filippine

Filippine

Je vindt een woord naar aanleiding van een omschrijving, na het invullen hiervan vind je in de blauwe balk het antwoord.
Puzzel Zweeds

Zweeds

Vul in het diagram de gevonden woorden door middel van de omschrijvingen.
Puzzel Kruiswoord

Kruiswoord

Een van de populairste puzzels in de hele wereld. Horizontaal en verticaal kun je woorden invoeren. Kom je er niet uit maak dan gebruik van een hint!
Puzzel Doorloper

Doorloper

Een mooie uitdaging! Om de omschrijving van het nummer te zien, en om te kijken uit hoeveel letters het woord bestaat, klik je op het lege diagram.
Puzzel Binaire

Binaire

Deze binaire puzzels bestaan uit 14 vakjes, zoals ze door Denksport worden uitgegeven.
Puzzel Cijferkruiswoord

Cijferkruiswoord

Zoek de code. Ieder hokje heeft een cijfer en als de bijbehorende letter gevonden wordt, wordt ieder hokje met dat cijfer ingevuld.
Puzzel Sudoku

Sudoku

De cijfers 1 tot en met 9 kunnen maar 1x worden ingevuld in elke rij bij 3x3 blokken. Begin meteen en laat zien dat je het brein hebt!
Puzzel Easy ABC

Easy ABC

Alle vakken in een vierkant raster moeten worden ingevuld door een reeks letters In elke rij en kolom komt de letter maar 1x voor. De anderen vakken blijven leeg.
Puzzel No four in a row

No four in a row

In een onregelmatig rooster bevinden zich vlakken met een O of een X. Vul het rooster zo in dat er geen 4 dezelfde opeenvolgende symbolen in dezelfde kolom, rij of diagonaal komen.
Puzzel Puzzel

Puzzel

Een afbeelding die gezaagd of in stukken gesneden is, die weer tot een geheel gebracht moet worden, ook wel genoemd legpuzzel.
0

Active klanten

0

Winnaars

0

Prijzenpot waarde

0

Uitgedeelde prijzen